Egy újabb kihívás! A Gomép Kft. megbízásából egy mohás, koszborította kerítést és kerítésalapot kell visszahoznunk az eredeti állapotába.

Egy újabb kihívás!

A GOMÉP KFT. megbízásából egy mohás, kosz-borította kerítést és kerítésalapot kell visszahoznunk az eredeti állapotába.

A feladat nehéz, de a Felület Mester Bt csapata megbirkózik vele.

Első lépésben a kerítést magasnyomású mosóval tisztítottuk meg, eltüntetve a lerakódásokat és a zöld mohát. A kőműves brigád mélyebb javításokat hajtott végre a kerítésalapon, hogy biztosítsuk az épület hosszú élettartamát. Mi pedig a kültéri REMMERS glettanyaggal gondoskodtunk a tökéletes felület kialakításáról, kijavítva a kisebb hibákat.

A kerítésalap vízszigetelést is kapott, alaposan csiszoltuk, alapoztuk, majd szakértő festéssel varázsoljuk újjá. A kovácsoltvas elemeket pedig homokszórásos technológiával szabadítjuk meg a rozsdától. Korróziógátló alapozás és fedőzománcozás után régi fényében pompázhat.

Ha Ön is olyan szakember, aki minimum 3 év tapasztalattal rendelkezik, és precíz, igényes munkára törekszik, akkor várjuk a jelentkezését! Csatlakozzon a Felület Mester Bt csapatához, és dolgozzon velünk!

További információkért és a jelentkezéshez keressen elérhetőségeinken!

Teremtse újra otthonát a mi segítségünkkel!

Építőipari vállalkozásunk tapasztalt szakemberekből áll, akik szakértelmükkel és szenvedélyükkel garantálják, hogy ingatlana valódi gyöngyszemként ragyogjon.

Kérjen ajánlatot most: